Valmennuspalvelut


Onko sinulla joskus ollut haave saavuttaa jokin tavoite liikunnan saralla? Kiinteytyä, pudottaa painoa, kehittää juoksukuntoa, opetella rullaluistelemaan tai vaikkapa oppia kahvakuulailun saloja. Hyvä! Minä olen valmis treenaamaan kanssasi kohti päämäärää.

Sinun henkilökohtaisena valmentajana suunnittelen sinulle treenit ja ohjelmat tavoitteen saavuttamiseksi. Tsemppaan ja treenaan kanssasi. Olen apuna siinä hetkessä, kun treeneissä mennään mukavuusalueen ulkopuolelle. Motivaatio meinaa hukkua tai arjen stressi uhkaa syrjäyttää hyvin alkaaneen matkan. Yhdessä siitäkin selvitään.

Treenaaminen yksin ei aina ole kaikkien juttu. Voit vaikka kerätä pienen ryhmän itsesi ja kaikkien muidenkin tueksi. Jospa treenattaisiin porukalla? Tai, jos tulevaisuudessa siintää mahdollisesti kiva hetki ystävien kanssa, peliporukan illanvietto. Liikun sinne missä ihmiset haluaa liikkua.

Personal Trainingin palvelut muokkautuvat asiakkaan tarpeiden mukaan. Eli, mitä palvelua tarvitset, siitä maksat. Ryhmässä liikkuessa kulut tietenkin jakautuvat ryhmän kesken.

Kysy lisää räätälöidyistä hinnoista.

Kuntosalivalmennus

Onko laitteet hukassa kuntosalilla? Edellisestä kuntosalikäynnistä on vierähtänyt aikaa ja haluaisit ohjelman lihaskuntosi parantamiseksi. Minä autan sinua. Aluksi kartoitetaan lähtötilanne, teen ohjelman sinun toiveitasi kuunnellen ja tarpeitasi ajatellen. Käymme liikkeet tekniikoineen kuntosalilla läpi. Siitä se lähtee.

Kuntosaliohjelma + ohjaus 65 €

Ravinto-ohjaus

Ravinto ja ruoka itsessään pitää meidät liikkeessä ja auttaa jaksamaan. Se mitä suuhusi laitat, vaikuttaa olennaisesti hyvinvointiisi. Jos tuntuu siltä, että ravintoasiat ovat hukassa ja herkutteluhetket toistuvat turhan usein, tarkastellaan tilannetta yhdessä. Pidät minulle ruokapäiväkirjaa ja saat palautteen ruokavaliosi tilanteesta sekä ohjeet jatkoon.

Ruokapäiväkirjan analysointi + ohjeet 65 €

Kuntotestit

Ihmiset motivoituvat asioihin eri tavalla. Liikunnan osalta hyvän motivaation lähtökohtana saattaa olla kuntotesti. Alkutestin tulokset kertovat kropan lihaskuntosi kyseisellä hetkellä ja siitä on suunta yleensä ylöspäin. Kunto nousee huomaamatta.

Kuntotesti 85 €